Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Mitt erkännande



Jag vill bara skrika åt

alla elakheter

alla ojämnheter

och all onska

Skamset erkänner jag dock

att jag bara blundar vänder mig om

och ändå hoppas på en bättre tid







Fri vers av Karl Springe
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-13 18:11



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jättebra poetat...man känner
sig ju ganska uppgiven ibland!!!!
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Karl Springe
Karl Springe