Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag sökte aldrig, men du hade ju funnits där hela tiden.


JAG SÖKTE ALDRIG

Jag sökte aldrig
äventyr
men det har
flåsat mig i nacken
hela mitt liv

Jag sökte aldrig
olycka
men den har
sänkt sina gaddar
djupt i mina skuldror
gång på gång

Jag sökte aldrig
sår och ärr
men vaknade
varje morgon
med blodig hud

Jag sökte aldrig
mig själv
men jag klamrade
mig fast vid min axel
och skriker
i mitt hjärta

Jag sökte aldrig
kärlek
men är så glad
att den fann mig.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 379 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-13 18:53



Bookmark and Share


  Angeldust
*applåderar*
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth