Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är ett sitat!


ORD AV GULD FRÅN SISUVÄNNEN

Ta vara på dig

på ett vanvördigt sätt,

hångla upp donnan

och lev väl!!!



Och det tänker
jag fanimig göra!




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 373 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-13 19:13



Bookmark and Share


  isabel louise
skön stil mannen! :)
2008-03-15

  Ulf Lagerholm
broder, du vet inte hur gott du talar, jag tror inte jag behöver be för dej
2008-03-13

  Seriösapoetersbov
underbart, kör hårt
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth