Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evita


hon var speciell

flickan i körsbärsträdet
var lik dess blommor




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 406 gånger
Publicerad 2005-06-08 12:53



Bookmark and Share


    Kevin
i love it
eh...du förstår vad jag menar
2005-06-09

  KaptenKatt
Ja,när man kan fånga naturen i någon så hon smälter samman med den, är det gudomligt!
Oerhört söt dikt!
2005-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP