Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Står mitt i mellan !

Jag undrar hur det ska sluta.
Tar det nånsin slut.
Kan inte smärtan försvinna ?
Måste den finnas kvar.
Stänger allting inne.
Vill bara skrika ut.
Alla frågorna jag har.
Dom som inte har några svar.
Varför finns skiljsmässa ?
Trött på dom toma orden.
Som inte tycks ha något vättigt svar.
Vill bara veta,
Kommer smärtan finnas kvar.
Gråter när ingen ser.
För jag orkar inte mer.
Svaren som är gåtor.
Orden utan betydelse.
Skratten utan lycka.
Dom falska leenderna.
Att låtsas att man inte bryr sig.
När det bankar och slår för att komma ut.
Väljer att sitta tyst och stilla.
För att inte göra någon av dom illa.
För vill inte såra någon.
Står därför mitt i mellan.
Dom två jag älskar så grymt mycket.




Fri vers av Sleepy
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-13 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sleepy