Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut till fåglarna





Idag var hon frisk

vem kunde bättre
än hon avgöra
den saken

bröstkorgen
var lätt som fågelns

hon briljerade med
att blåsa in och ut luft



hjärtat applåderade

idag skulle det bli ute dag


som tack för att hon fick komma
skulle hon ta med sig några talgbollar




Övriga genrer av Bim
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-14 10:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja. tacksamhetens stora lov! Det är inte hur man har det, utan hur man tar det... var det någon som sa. Detta stämmer verkligen in på styrkan i denna text!!!
2008-03-15

    papillon
Du är otrolig - hälsa talgoxarna!!
2008-03-14

  Rachel Roth
vilket lyft i känslan du förmedlar...!
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Bim