Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...livet är en utmaning,oavsett årstid...


Vågar du

Vem vågar vara
som trädet


fälla alla löv
utan att gå och gömma sig

slitas av stormar
utan att söka en plats i lä

stå snötyngd och frusen
utan att gå in i värmen



vem vågar vara
som trädet


tro på våren och fortsätta leva
utan att bry sig om de löv som fallit





Övriga genrer av Bim
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-14 11:26



Bookmark and Share


    snöö
En fin och tanke väckande dikt.
2008-03-16

    Maria Malm
Det här var ord att ta till sig och fundera över..tack för denna..
2008-03-15

    ej medlem längre
Fantastisk text, som påminner oss om vår bräcklighet - och vår önskan att stå pall - som trädet i alla vindar! Tack för en fin text!
2008-03-15

  Tothem
Ja du..... du är fantastisk!!!!
Kram
2008-03-14

  Jessica Ebbesson
Underbara och tänkvärda ord. Träden får stå pall för mycket..
2008-03-14

  glittertindra
det är få som har det modet att vara så sårbar, men det ligger en stor styrka i att våga vara sårbar...
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Bim