Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svärmeri


vattnet glittrar i kapp med hans flickväns ögon
och han beundrar henne på avstånd
där hon vilar i vattenbrynet

han hör
en vilsen melodi
spela i vinden sitt budskap

den talar om kärlek
och om längtans drömmars land
den talar om flickans innersta ljuvligaste väsen
och lämnar honom med en endaste innerlig önskan
så han reser sig och går fram till hennes sida
där han viskar försiktigt i höger öra

kom till mig
låt oss tala om kärlek

låt oss tala om sommar sol och kohagars dofter
om dikeskantens tussilago eller maskrosens värde
vi kan viska om brummande humlornas magi

och flickan ler
och tar hans hand
innan de kysser varandra

varsamt




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 1060 gånger
Publicerad 2005-06-08 16:06



Bookmark and Share


  KaptenKatt
jag älskar riddare och prinsar.. mer kärlek och vackert snusk för oss här på poeter!
LOVE
2005-06-08

  kath
Lyckliga flicka, så talar en drömmars prins...så fin
2005-06-08

  Kajsa missanpassad
Naaaaw. :) -lägger huvudet på sne och drömmer-
2005-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP