Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar.....

Jag älskar inte för att allt ska bli perfekt

inte för tända ljus eller smycken

Jag älskar inte för att slippa ensamhet

inte för min sexualitets skull

Jag älskar för att livet har hittat rätta dörren

och att jag har tilldelats nyckeln

Jag älskar för att någon är värd min kärlek

och att jag är värd att få älska




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-03-14 15:27



Bookmark and Share


  issac.a.m
Jag älskar för att någon är värd min kärlek
och att jag är värd att få älska..
så underbart
2008-03-15

    Maria Malm
Jag älskar de fyra sista raderna..så bra..
2008-03-15

  Larz Gustafsson VIP
Själv har jag ingen att ge, men jag förstår vad du menar.
2008-03-14

    wildrosen
Vackert......och tänkvärt
2008-03-14

  Carola Zettergren
Det är ÄLSKA det
jättebäst poetat!!!
2008-03-14

  Lyckohäxan Enediel
Så ska det vara! Underbart!
2008-03-14

    Bodil Sandberg
Så kloka och fina rader..tack
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP