Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag bara jag

jag ser dej gå
du blir mindre och mindre
liten som en docka
du ser ut att rymmas min hand
men jag har fått lära mej att du är mycket större
så stor att du inte har någontid kvar till mej
finns så många större
viktigare
än mej

står kvar här och fumlar i dåtid
plockar upp så många många minnen jag kan hitta
dom är små ömtåliga pärlor som spritts ut på den kalla vägen
där du nyss stog
samlar och lägger i en lila sidenpåste
försiktigt försiktigt
så dom inte går sönder
en och en

allt jag har kvar av dej rymms i en lila sidenpåse




Fri vers av bitta
Läst 394 gånger
Publicerad 2005-06-08 17:39



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
"Står här o fumlar i dåtid"

Och sen..
"Allt jag har kvar av dig ryms i en lila sidenpåse".
Helt J-a splended detta..Har läst dina andra kortare dikter. Du skriver verkligen på ett eget litet sätt. Tycker mkt om hur du blandar ord , o struntar i grammatikens alla regler,o det funkar alldeles fantastiskt bra!
2005-06-08
  > Nästa text
< Föregående

bitta