Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill säga att jag älskar dig.

Jag har en äldre bror som har aspberg.
Som aldrig fått höra att jag älskar honom.
Många gånger har jag velat säga orden.
Men är van vid att inte säga för mycket i hans närvaro.
Det är lättast så.
För då kan han inte komma med komentarer,
Göra så att folk skrattar åt mig.
Men en dag ska jag säga " jag älskar dig".
I hela mitt liv har jag försökt att få honom att förstå.
Att jag älskar mina bröder lika mycket.
Vet inte om han vet det.
Men han har blivit mycket bettre.
Men man är rädd för det som kan komma.
Man är van.
Att vakta sin tunga.
Hålla sig tillbaka.
Vara vaksam.
Leta efter minsta lilla täcken.
Men han är inte sån längre.
Men endå så är man som man blivit.
Som man vant sig.
För att dölja sin smärta.
För att dölja det som inte får synas.
Tobias, Jag älskar dig !




Fri vers av Sleepy
Läst 401 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-14 17:38



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en så berörande text...så mycket kan sägas med ord och detta visar denna fina berättelse...så mycket kan sägas utan ord och detta förmedlar diktarjaget med finstämd känsla ...
2008-03-20

  Elaine.S VIP
Ärlig,finstämd och sorglig text . Du har verkligen fått lära dig att balansera............och du gör det av kärlek.......
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Sleepy