Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur långt ska jag falla innan marken slår emot mig?

 

 

Hur långt ska jag falla

innan marken slår emot mig

Bara jag kan svaret

För mig så kommer alltid marken till mig

jag behöver inte ens falla längre

marken har nått mig och synen är inte längre vacker...

men min trasiga själ kan enbart jag se...

i min spegelbild

allt bara fortsätter att falla

 

Hur långt ska man falla innan marken slår emot oss?

Bara jag kan svaret

Det var väl för det jag föddes

för inget annat

än att falla...




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-14 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*