Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se längre..

Se längre än till ytan..
genomskåda det inre
med din närhets
sanna närvaro..
spräng gränsernas linjer
av dolda hemligheter..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-14 20:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det har jag gjort. Flera gånger om.
Men även ytan har sin betydelse.
2008-03-14

    Melona
ja, det är viktiga ord u skriver om mare, mitt hav...

vet inga gränser
men så svårt det är att se igenom emellanåt

tack fina du!
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP