Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom mörkret ljuder musiken

Välver hjärta
bävar natt
sakta smeker
tonerna nerv

skälvande
värker kärlek
ömma tårar
sipprar
genom rymden

vreda silluetter
sträcker sig
mot
himlens skugga

kall måne
sköljer över
öde mark

sorgsaknad i
ugglornas rop

pianot
omfamnar
allt





Fri vers av Carola Zettergren
Läst 383 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-15 12:11



Bookmark and Share


  noname_realmind
Mycket snyggt knypplat! :))
2008-03-16

  * Ammi *
vackert, vackert ..
applåd
2008-03-15

    RebeccaW
Vackert skrivet, orden känns verkligen levande!
2008-03-15

  korpfjäder
Jag hör musiken! Och vill själv spela den... mm, måste nog sätta mig vid flygeln en stund. Tack för inspirationen!
2008-03-15

    Maria Malm
Vackra bilder förmedlade..
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren