Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckopiller

 

med tankar på
fann jag rytmen
ökade
väntade in tecken
när du lät
då jag inte lyssnade
dröjde jag kvar i det som var
med ögon i varandras
hämmade världar
i dolda dimensioner

du tar,
ta på mig

strävsamma smekningar
är alltid första gången
jag kysser dig musiken
kysser dig tillbaka
min frestelse
med motvind
i mina lockar
där retfullhet smakar  
doftar du
förälskelsens stans

saknar när jag vaknar
inställd på noll

 




Fri vers av Laijza
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-15 10:27



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
vacker- berörande- om en närhet som inte vågar vara om jag läser rätt
2008-03-15

    Melona
vackert så!
2008-03-15

  aol
så härlig sann vacker poesi blev så berörd
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang