Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Moment tjugotvå


Tillbaka

Kent kommer tillbaka igen
utan rohypnolen
alkoholen
sprider den sig
igen
Kent tar plats igen
ger mig sig igen
reses igen, ennu en gång
visar sig, blottar sitt tunna lynne
för mig
När jag nära bågnar och brister
för dess anlopp
segrar ljudet i mig
och jag står handfallen kvar
Utan svar
Och tar in
öppnar upp
allt
och
allt
och
alla
bara njuter
av ljudet
Nu.




Fri vers av beuys
Läst 552 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-15 12:23



Bookmark and Share


    RebeccaW
Mycket mycket mycket bra! Snygg text rakt igenom:)
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

beuys
beuys