Vad skulle hända om man släppte kontrollen?" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad skulle hända om man släppte kontrollen?


Kontroll

Att behöva ha kontroll på

ALLT

är ett bevis på

tappad tro

.... 

tappad tro för mänskligheten

och ett stort mått av bristande självförtroende

men

också ett högmod om att

INGENTING

kan fungera utan ens egna

kontroll...




Fri vers av NågonAnnans
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-15 13:02



Bookmark and Share


  mjuk
Du blir bara bättre ju mer jag läser av dej, som ett årgångsvin :))
Tummen upp *L*
2008-03-15

  Michaela Dutius
Ja det är sant- ibland måste man våga leva oplanerat och okontoleerat-vacker dikt
2008-03-15

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Insiktsfullt och sant!
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans