Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oj, jag kunde...vara fåordig!


OM DU LÄNGTAR EFTER VÄRME.....

Ring POOLIA




Men om de har stängt för dagen....




Ring mig.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 422 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-15 14:44



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
JAAA! Jag ringer.....dig!=) Kärnfullt!
2008-04-05

  aftermath
fyndigt!
2008-03-26

  lodjuret/seglare VIP
om jag känner längtan kan jag inte göra som joakim von anka, bada i pengar, de skänker ju ändå ingen större lycka i längden har jag hört dem säga som har pengar nog att bada i...
2008-03-16

  Sanningsägaren VIP
:)
2008-03-15

    sunnanvind
*Skrattar*Jag ska komma ihåg det!:)
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth