Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska jag skriva med blodet drypande från fingrarna

låta tårarna stryka under varje rad
vrida dem ur mitt sargade hjärta
skrynkla alla blad
med sorg och fasansfull smärta
ta alla misslyckanden ut ur mitt liv
karva dem ur själen med nyslipad kniv




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 474 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-15 16:03



Bookmark and Share


  Karl Springe
Ryck bort dom och förgör dess existens...
fast ett misslyckande kan födda nya glimmande lägen i livet så länge du inte förvrider dina tankar för djupt i misstro

Snyggt skrivet

förlåt att jag lägger till mina egna små tankar, jag tycks bara inte kunna kontrolera mig själv
2008-03-20

  noname_realmind
Här ramlar man baklänges av ordens kraft...

Men smärtan måste ut, på ett eller annat sätt... förr eller senare... Ju förr deso bättre!!
2008-03-16

    Maria Malm
Oj, detta var starka ord..bra skrivet
2008-03-16

    snöö
Starka ord som berör. Bra diktat.
2008-03-16

  korpfjäder
Om du måste. Men bara då.
För det mesta är det väl redan för sent om man måste ta till såna metoder om någon ska fatta....
2008-03-15

    Melona
oj,

det behöver du inte bokstavligt talat göra, det räcker så bra med
dina ord

som målar upp de starkaste bilder...
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren