Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tagen av näcken

En förunderlig dag
sedan somrar kommit och gått
du låg varm och
smekande på mina blyga lår
utan vidare
som du redan visste
när du steg upp ur
vattnet bländande
doftande sand och sjö
din lekfulla blick
med kopparstänk i vilda lockar
förförde du mig
sög in mig
förtrollande naken
smekte solen dina breda axlar
mjuka famn
bringans värmande känsla
strån smygande
mellan mina fingrar
älskande
älskade ur tallbarrsdoft
och längtan
född
ditt naturbarn spelar ännu
i mig




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 572 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-03-15 19:05



Bookmark and Share


  glittertindra
den här var ju bara helt underbar...
2008-04-18

  Karl Springe
Underbart vacker...
2008-03-23

  Moniqa
Fantastisk skapelse och inlevelsekänsla Underbart!
2008-03-17

  noname_realmind
Skööön så det pirrar... ;-))

**applåd**
2008-03-16

  Bodil Sandberg VIP
o så förunderligt vackert skrivet min vän
jag får en bild och den är så skimrande glimrande trolsk!!!applåder!!
2008-03-16

  aol
ljuvligt vackert
2008-03-16

    Maria Malm
Magisk och ljuvlig!
2008-03-16

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackra, intagande rader om hur hon blev betagen och upptagen...
:)
2008-03-16

    Melona
vackra ord
som ger lycka med mystik!
2008-03-16

  Ilona _L
Mycket vackert!
2008-03-15

  NågonAnnans
Vackert! mystiken i texten gillar jag:) *applåd*
2008-03-15

  mayhem and order
Trollskt vackert!
2008-03-15

  korpfjäder
Så. nu blir jag tyst. Och bara njuter.
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren