Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara i din närhet.

Jag vill vara i din närhet.
Vill att du håller om mig.
Men inte för hårt.
Men inte för löst.
Utan så där lagom.

Jag vill vara i din närhet.
Vill vila i ditt knä.
När allt känns hopplöst.
När allt känns tungt.
Men inte för länge.
Men inte för kort.
Utan så där lagom.

Jag vill vara i din närhet.
Vill gråta ut i din famn.
När sorgen tynger mitt hjärta.
Få tröst.
Men inte för mycket.
Och inte för lite.
Utan så där lagom.

Jag vill vara i din närhet.
Vill att du säger att du älskar mig.
Inte för sällan.
Inte då och då.
Utan för alltid.




Fri vers av Sleepy
Läst 402 gånger
Publicerad 2008-03-16 00:50



Bookmark and Share


  Rolfsdotter
Oj, bra poetat vännen, beskrivande ord om det svåra med relationer.Fin slutvers! Kram Backsippan
2008-03-17

  Elaine.S VIP
Min vän , det är det svåraste . Att göra allting lagom. Men du beskriver så bra, att det du behöver, inte ska få kväva dig.
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Sleepy