Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om du ser små små ringar på vattnet är det troligtvis fiskar som leker eller jag som kastar smörgås


bruten förhäxning


en kram och en kyss

ett kvällsdopp i ljummet vatten
med vattenspindlar och dykande svalor
och en lom som simmar iväg

prinsar grodor och
blå midsommarnattsmagi

idisslande svartvita kor
blomstrande hagar
surrande flugor

och sen kommer kvällar med ljuv mystik
så man tänder brasor och lyssnar på knaster
smakar på dofter av kåda och nyeldad rök

och helt plötsligt
finns det tid att tänka

tid att bryta tevekanalernas förhäxning





Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 362 gånger
Publicerad 2005-06-09 08:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åhh, jag drömmer mig bort och sniffar in varje ord, blundar...
2005-06-09

  KaptenKatt
sommar..SOMMAR..UNDERBARA ÅRSTID!
2005-06-09

  stannar kvar
Ah, skön känsla. Längtar ut i naturen nu. (för övrigt tycker jag att alla borde slänga sina tv apprater)
2005-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP