Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fråga om tid

kan tiden räcka
både till liv i nuet
och blickar bakåt




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-16 08:52



Bookmark and Share


    Scribble
...ännu räckte tiden, men frågan om fram-tid
det är en annan fråga! fina tankar/S
2008-03-16

  Michaela Dutius
instämmer med Rachel!
2008-03-16

  Rachel Roth
en fråga som spränger tanken
2008-03-16

  Larz Gustafsson VIP
Det handlar om hur man disponerar den.
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP