Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

WhatEver, jag är en gambler

   

det är söndag


jag har en handfull famn
av dårar
avundsjuka blickar
på himlen
beaktar min ljuva
symfoni
och äcklas av mitt mod
när de kysser
andra halvan
kind,
jag vänder
därtill




Fri vers av Laijza
Läst 390 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-16 09:31



Bookmark and Share


  aol
bravo gillas
2008-03-16

    Göte Holmlund
ta ner fötterna, genast!
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang