Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovett

 

att älska
är en del av att sakna

du är min ensamhet

en sorgsam njutning
över ditt ansikte
smakar du det

såg upp på mig
den sista gång
såg ner på dig

att älska
nykterhetens difteri




Fri vers av Laijza
Läst 334 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-16 11:07



Bookmark and Share


  aol
sanvacker poesi gillas
2008-03-16

    © Birgitta Wäppling VIP
\"att älska
är en del av att sakna\"

Snyggt!

Några tvära kast inom en och samma dikt, t ex slutraderna...
2008-03-16

  Bjarne Nordbö
Vilket avslut på en för övrigt riktigt stark skrivelse.
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang