Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inställning


en fågel kvittrar
och jag luktar nyduschad

läge för kärlek




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 386 gånger
Publicerad 2005-06-09 09:11



Bookmark and Share


  kath
vilken skön titel på en skön haiku....vem kan motstå någon som så ställt sig in, vilken härlig inställning för kärlek...
gillar den sköna lay back tonen...snyggt
2005-06-09

  KaptenKatt
..ska du göra kvinnorna galna karl ;-)
2005-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP