Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du och jag

kära

en riktigt mörk
tyst natt

finns kanske
nästan bara
du och jag




Fri vers av Anders P VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2008-03-16 11:27



Bookmark and Share


    Scribble
...om du stryker -kanske och nästan-...
annars förblir det en dröm. Så fint skrivet!
2008-03-16

    ej medlem längre
underbar!
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP