Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så länge jag är bevingad


I flykten spänner bågen
tvekan i dina ögon
talar sitt tydliga språk

ur siktet förlorat mått
däruti inget vilar
endast det blåa hopp
som givit mig vingar

ännu faller fjädrar
mot frostad mark
bäddar omsorgsfullt
längtans linda




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 385 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-03-16 12:40



Bookmark and Share


  devilsangel
ännu faller fjädrar
mot frostad mark
bäddar omsorgsfullt
längtans linda

Underbart!
2008-03-20

  coffe
vingar och fjädrar av styrka//c
2008-03-16

  issac.a.m
vackra rader..
2008-03-16

  Nina V A
jag tycker om hur bågen ger mig bilder. En spänning emot det blå och hur allt landar i det fina slutstycket, bra!
2008-03-16

    Lillemor
Vackert skört!
Längtans båge
spänner långt.
2008-03-16

  aol
så vacker poesi jag bländas
2008-03-16

    Maria Malm
Sista strofen är helt underbar!
2008-03-16

  Söder
Underbart vacker poesi. Bra!
2008-03-16

  isabel louise
vackert poetiskt språk! bra skrivet!
2008-03-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Fladdra på
Du kan ju nå
dit Du önskar då
2008-03-16

    Herr Ångest
Sista versen är väldigt bra!

Den flyter väldigt bra o på så sätt skiljer den sig från de andra, inte för att de andra är dåliga på nåt sätt.. utan bara annorlunda.
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund