Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

medicin


rider barbacka på min vildhäst
följer samma stigar som min vän

långt bort från vardagens fält

bland höga kullar och djupa dalar
i fantasins värld där gräset är blått
och himlen är gul

finner jag bot för min hästallergi




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 293 gånger
Publicerad 2005-06-09 10:35



Bookmark and Share


  kath
....och visst är gräset blått och himlen gul och allergin ett minne blott i en värld där allt är gott...i fantasin bor jag nu en stund...tack
2005-06-09

  Ola Rydberg
Snygg dikt om att fly vardagen
och slutet är kanon
2005-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP