Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad..

Du slingrat dig in i
mitt hjärta..
krypit in under min hud
tvingat dig på mig
i kärlek..
fångat mig in till din brud..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-17 10:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det låter som en brudgum jag - om jag vore kvinna - inte skulle bjuda in.
Vi vet hur det gick för den första kvinnan som uppvaktades av en slingrande, ringlande varelse.
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP