Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kvinnas resa

Det var en gång en kvinna
på resa i sitt land
hon for till alla städer
och knöt så nya band..

En dag hon kom till Sundsvall
med spänning i sin blick
hennes ögon full av längtan
hon fick av dem en kick..

Med blickarna hon följdes
av männen där hon gick
hon njöt med hela kroppen
av allt det hon nu fick..

Leende längtande munnar
läppar som ville ha
då plötsligt en i hopen
kom fram till henne sa :

Du är den vackraste
jag någonsin har sett
har sökt dig runt i landet
och du har kommit rätt !

Hon tog hans hand i sin
och log så varmt och rart
:kom nu går vi till hotellet
och gör nått underbart !



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-17 12:38



Bookmark and Share


    Melona
härlig text med skönt flyt och varma rim...

bravo!
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP