Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mardröms natt.

Jag drömde om ett fint hus,
det huset jag alltid velat ha
du hade köpt det
och där skulle vi nu bo.
Men helt plötsligt ringer det på dörren,
du öppnar
där står hon med sina barn.
Du släpper in dom
hon har 6 barn samanlagt,
och snart blir vell dom mina plast syskon.
Alla dom små barnen sprang glatt omkring,
medans vi äldre satt tysta i olika delar av soffan.
Inget skulle nu bli som det varit förr,
för nu var vi inte ensama i det stora huset.
Utan det var fullt hus.
Du skrattade och du log,
tramsade dig och gjorde bort mig inför dom nya "syskonen".
Men hon var lika dan,
men jag såg det inte.
för arg var jag
alla lögner du spritt.
Vadå du träffar henne inte,
vi har sett dig.
Mer än 1 gång.
Mer än 2 gånger.
Det är flera.
och du ljög.
men det visste vi redan.
Sorgset tittar jag bort.
du svek mig, ljög.
din lögnare.
din skitstövel
din vad som helst.
Skriket fyllde mig,
då satte jag mig upp i sängen.
tur, bara en dröm.
Men drömar om dig och henne förföljer mig.
vart jag än går.
jag ser henne allt oftare.
Och jag är rädd,
för visst detta var en dröm.
Men det kan endå bli så att ni flyttar ihop sen.
Och då vet jag, och har bevis
på att du ljugit för mig hela tiden.








Fri vers av Sleepy
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-17 14:38



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en text som väl beskriver en komplicerad familjesituationen ...
väl skriven berättelse och med dröms förtecken...ja...
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Sleepy