Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muren

Jag sitter tyst och stilla för att inte göra någon annan illa.
Jag rör mig för en sekund, snabbt dom reser runt mig en mur.
Jag är som en fånge i en bur.
Bankar och slår, på händerna får jag bara mer sår.
Springer runt och försöker hitta ut, men murens väggar har inget slut.
Försöker nå musrens topp. Men då sätter tyngdkraften för mig stopp.
gräver så hårt att blod från fingrarna rinner.
Jag vill bort, snälla gör så jag försvinner.
Jag känner hur jag sakta tynar bort.
Och vad jag än gör får det inget stopp.
Gråter tyst och stilla, för att inte göra mig själv illa.
Vill nå till himelens höjd, Och leva på molnen i frid och fröjd.
Vill bara dö, tyna bort som snö.
Få vingar och flyga till himelen upp.
Bli en ängel till dagens slut.
Och vara en din skydsälgel livet ut.




Fri vers av Sleepy
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-17 15:13



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en berörande text som väl förmedlar känslor av instängdhet; men mellan raderna läser jag av uppvindars lyftkrafter...
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Sleepy