Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vita

Himmelens ljusa blåa
smältande samman
med svepande utdragna
slöjors vita moln
i solnedgångens ljus
lyser samman med
snöbelagda takens
vita höljen..
sakta blir till skuggor
i kvällens skymmningsljus


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-17 18:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Läckert vackert.
Jag föredrar dock snöfrihet. Total sådan.
2008-03-17

  aol
underbart härlig poesi njuter
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP