Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toner av liv

Tidiga morgon
av ljuvliga toner
spelar i allsköns musik
konserter till livet..
spirande glädje
av fåglars sång


mare





Fri vers av mare VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-17 19:35



Bookmark and Share


    Melona
ja, vårens fågelsång är
paradis för öron
2008-03-18

  Larz Gustafsson VIP
Ja, sannerligen. Den är verkligen vederkvickande och hugsvalande.

Konserter till livet. En fin beskrivning!
2008-03-17

  Carola Zettergren
Å vad fin poesi!!!
2008-03-17

  aol
blev bara så glad fin varm poesi
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP