Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt.


Handöls bäckar

Vind blåser starkt och vilt här.
Naturen ser mig, och jag älskar att dikta.
Vattnet och bäckarnas brusande får mig att känna mig
lugn, och en dag tror jag att en flicka ska finnas
vid min sida.

Bäcken brusade, och jag badade i den.
När jag kom upp, så var det redan kväll.

Handöls bäckar, minns jag förresten.

Jag minns när jag var 14 år..
I Handöls bäckar, i Jämtland badade jag detta år..
När jag hade fler drömmar, och inget kunde stoppa
mig..Nu vet jag att vuxenlivet är som ungdomen,
fast med mindre tro.
Inget fel med det, nån gång måste man nog lugna
ner sig.




Fri vers av Sareo
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-17 23:08



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Vackra personliga rader...Underbart fint skrivet!/B
2008-03-19

  isidore
Får mig att tänka på Jan Fridegård, vilket är uppskattat.
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Sareo
Sareo