Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Ensamhetens skal



Jag kommer aldrig bli sedd

jag kommer aldrig bli hörd

som en clown döljs av smink

så döljs även jag

men inom mig själv

utåt förblir tomhet

blyghet

som sänker mig i fördärv

jag vet inte vem jag är

men iallafall inte mig själv






Fri vers av Karl Springe
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-18 00:28



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mycket starkt poetat!!
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Karl Springe
Karl Springe