Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hejdar min fot mitt i ett steg


stannar upp
undrande
vad finns där under mina trampdynor?
en borttappad självkänsla
ett egenvärde
jaså, var det där allt det var?
glad över att jag känt
i förväg
tar jag upp dessa
borstar av damm och katthår
grus från springande barnfötter
glad över att ha återfunnit
inställd på
återhämtning
och själavård
ler mot framtiden
lugnad
tilltufsad
men inte helt
söndertrasad
än finns hopp




Övriga genrer av glittertindra
Läst 395 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2008-03-18 11:05



Bookmark and Share


  Lsk
vet du bara titeln är så vacker i sig själv.

Får mig att tänka på Barbro Hörberg, \"Ögon känsliga för grönt\"

kram
2008-03-28

  Lilla My* VIP
Hopp, kraft och vilja lyser igenom dina ord!
Skön text!!
2008-03-19

  Larz Gustafsson VIP
Samma här. Söndertrasad. Tilltufsad. But still going strong.
2008-03-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst är det så
hoppet är det
vi lever och
hoppas på
2008-03-19

    Wrickedgame
Jag försöker hitta några ord som beskriver texten, det jag kommer fram till är; vacker, hoppfull, lugnande. Men samtidigt har den en gnista som inte går att beskriva. Mycket bra!
2008-03-19

  Betlehemsstjärnan VIP
Hoppfulla rader...som storgillas av mig..Gillar enkeleheten i dessa rader, men samtidigt en stor varm känsla/B
2008-03-19

  MinAndeNavigerarGenomEvigheten
Tummen upp för denna!
kostar lätt på den en applåd oxå :)
2008-03-19

  Carola Zettergren
Härligt poetat
som bara den!!!
2008-03-19

  * Ammi *
ja än finns det hopp, fint skrivet!
2008-03-19

  Nils Sondefors
Finstämd positiv lyrik som inte ger upp hoppet!
Applåd!
2008-03-18

  -Ulla Tilemo- VIP
Underbart.....hoppet känns faktiskt genom hela dikten, så sista raden hade inte behövts... bokmärkes - applåd
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra