Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppvärmd

På promenad med solen ett slag
vid husknuten
hälsas jag av bländande krokusar
klättrar lekfullt upp ur snön
okuvliga sprakande
lutar ryggen mot solvarm vägg
en stund
uppfylls av härlig mustig
sommardag sluter blicken
njuter andetag
väcker alla sinnen
luften är fylld av
Falu rödfärg idag




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 275 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-18 12:02



Bookmark and Share


  desperado
Helt UNDERBAR! *applåd*
2008-03-20

    Bodil Sandberg
Mmmm säger jag njutningsfullt..du har poetat självaste sköna \"Livet\" skulle skulla jag vilja säga..vackraste fina rader!!!tack
2008-03-18

  korpfjäder
De sista raderna ger mig någon sorts lyckokänsla. Att du vänder alltihop till falu rödfärg. En underskattad vårdoft!
2008-03-18

    Maria Malm
Vårkänsla..att få ryggen upvärmd mot en solvarm vägg..
2008-03-18

  * Ammi *
härliga bilder du förmedlar här!
2008-03-18

  noname_realmind
Underbar ögonblicksbild!
**applåd**
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren