Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus


Jag sitter där
under det höga
taket.
Så blickar jag upp mot honom
som så många andra
och undrar
om han verkligen ser mig
om han verkligen är
på riktigt.




Fri vers av milja
Läst 363 gånger
Publicerad 2005-06-10 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

milja