Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2008-03-17)


Svårt

Men ibland kan jag höra din röst syster.
Och i ögonblick känna dina helande händer.
Alltmer frälst av din gränslösa värme.
Jag har svårt skrida mitt hjärta emot.




Fri vers av Stjärnregn
Läst 212 gånger
Publicerad 2008-03-18 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn