Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en vecka sen sist....


SPELBEROENDE

Ska vi leka en lek?
Spela ett spel?

Såhär:

Jag kupar mina händer
i den längtan
jag känner efter dig

Mina händer
över dina bröst
dina höfter
din kind
ditt leende

Sen kommer du intill mig
och
om mina händer och min kropp
minns rätt

Då får jag en poäng!

Om jag missar?

Ja... då är det ju
inte värre än att
jag kan ändra mig!

Sen kupar jag mitt hjärta
över ditt
och känner
att vi passar så bra
in i varandra

Och det behövs
inga poäng!




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 402 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-18 15:35



Bookmark and Share


  Manal
vilka ord!
2008-03-31

  Gunilla VIP
Beroende.....
med veckouppehåll......
Vacker dikt
om fint
samspel.
2008-03-26

  aftermath
himla fint spel det där!
2008-03-18

    Noomi
mm.. vilket spel..
Sen kupar jag mitt hjärta
över ditt
mycket vackra rader..
2008-03-18

  Michaela Dutius
Gillar hela dikten - men särskilt slutet.
I samhörigheten behövs verkligen inga poäng.
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth