Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårljus

Vindens värme smeker
mot vinterkylig hud
i ljuset av solens strålar
som famnar allt levande
med liv i vårens tid


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-18 18:14



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Ett mirakel, gång på gång...Vackert diktat!
2008-03-18

  Larz Gustafsson VIP
Måtte denna varma vind som smälta all snö.
Momentant.

Underbart detta med \"liv i vårens tid\".
2008-03-18

    Maria Malm
Efterlängtad är vårsolen.
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP