Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt..

Mörka skyar sveper
över staden i
kvällens sena timma
omsluter dagens ljus
till svarta nattens
tysta vila..


mare





Fri vers av mare VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-18 23:06



Bookmark and Share


  aol
så vackerthärlig poesi gillas
2008-03-19

  Larz Gustafsson VIP
Mycket fint skrivet, Mare!
2008-03-19

  Carola Zettergren
Vackert poetat!!
stämningsfullt!
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP