Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens längtan

Ditt ansikte speglar
vemodets saknad av
ogreppbara känslors
starka liv..
kärlekens sorg
fylld till bredden
av längtans smärta
efter närhetens närhet
till din kärlek..
för kärlekens skull


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-19 20:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag känner igen den smärtan.
Den är fasansfullt tung och besvärlig.
För den som så gott som ständigt blivit försmådd är den ännu värre.
2008-03-20

  aol
så gripande text blev så berörd av din starka känslosamma dikt
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP