Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(magimolekyler av lycka)

Vissa stunder är hela världen obeskrivlig.
Då när allt som finns är koncentrerat till en kvadratmeter
och det inte längre finns ord som räcker till.
När luften inte längre är gjord av syre
utan man andas in molekyler av magi.
När den kemiska formeln skrivs ner,
så behövs det inga invecklade förklaringar
formeln har två enkla bokstäver, du.
Du gör världen obeskrivlig,
du förvandlar syre till magimolekyler.
Och när man andas in, så andas man lycka.




Fri vers av Felzu
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-19 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Felzu
Felzu