Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kärlek..

Håll mig hårt
ömt..
kärleksfullt
nära ditt hjärta
till mitt hjärta..
enade i kärlek

mare




Fri vers av mare VIP
Läst 1639 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-03-19 22:33



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
aaahhhhmmmmm!
2010-01-14

  friheten
Mycket vackert beskrivning.
Det behövs stark kärlek som gör att man bli starkare.
Väldig fint!!!
2008-04-30

  coffe
underbara strofer tycker om /c
2008-03-23

  devilsangel
Vackra, enkla men stora rader...om kärlek.jättefint!
2008-03-20

  Larz Gustafsson VIP
I kärlek Han mitt hjärta nått
I Hans blod har jag rening fått
Frid fann jag vid Hans bröst
Han gav mig Sin ljuva tröst
I Honom finns befrielse
och, halleluja, förlåtelse
Hos Jesus trygg jag är
Han frälste mig

Raderna från denna fina sång, som Christina Imsen sjunger, kom till mig då jag började läsa din dikt.
2008-03-20

  aol
så stark vacker dikt bokmärkes
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP