Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varm låga..

I nattens kyla
av mörker..
värmer din
kärlek..
som en låga
av ljus..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-20 09:34



Bookmark and Share


    JJ VIP
Instämmer, vackert! Värmen lär behövas denna kylslagna påsk! Mvh. JJ.
2008-03-21

  Carola Zettergren
Så vackert!!!
2008-03-20

  aol
härlig vacker berörande poesi
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP