Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regnbågsdoft ikväll

kom
vi flyger
upp upp
till dom stora målnen
ser på varandra genom regntunga grå
du
på håll är allt vacker

kom
känner du regnbågsdoften




Fri vers av bitta
Läst 416 gånger
Publicerad 2005-06-10 20:09



Bookmark and Share


  Nic
Härligt ord, regnbågsdoft
Fint återgiven känsla!
2005-06-10
  > Nästa text
< Föregående

bitta