Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
håller på med en ny melodi filosofi som antagligen inte leder någon vart men det spelar ingen roll häng med nu...


musikiologi


i förgrunden kan man höra min dators surrande fläkt
och sen tuggar jag lite chips
och lite till

allt detta med en förträfflig taktkänsla

lutar mig tilbaka
tar en klunk mellanöl
och njuter av livet

och det bästa med allt detta
är att det är ackompanjerat av

grannens gräsklippare




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 364 gånger
Publicerad 2005-06-10 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP